Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد میرزا بیگی رئیس سازمان نظام پرستاری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه در ایام کرونا تمام مدافعان سلامت در راس کار و بسیار خدمتگذار این مرز و بوم بودند، اظهار کرد:  این روز تنها بهانه و فرصتی است تا همه ما  از زحمات این بزرگواران تشکر ویژه‌ای کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او گفت: سازمان نظام پرستاری یک سازمان مردم نهاد، دارای حدود ۲۰۰ هزار نفر عضو از پرستاران در سراسر کشور است و هر ۴ سال یکبار با رای مستقیم آن‌ها انتخاب می‌شود. در حال حاضر یک سالی می‌شود که ما دوره پنجم را هم شروع کرده ایم.

میرزابیگی بیان کرد: یکی از مسائلی که مورد بررسی و در دستور کار ما قرار گرفته رفع کمبود نیرو و انجام کار استخدامی افراد است. به طور استاندارد ۲/۵ برابر نیرو به ازای هر تخت باید وجود داشته باشد که این موضوع در حال بررسی و انجام است.

او افزود: حدودا بین۷/. یا ۰/۸ نیرو در حال خدمت هستند که این میزان عدد کمی است. این مسئله باعث می‌شود که با فرسودگی و خستگی نیرو‌ها رو به رو شویم و به یکباره کمبود شدید نیرو را احساس کنیم.

میرزابیگی تصریح کرد: مراحل استخدامی در حال انجام است، اما از مسئولان ذی ربط درخواست می‌کنیم به این موضوع سرعت ببخشند و از اول دی کارکنان را به کاربگیرند.

او گفت: پرداخت نشدن معوقات اگر چه به دلیل کاهش در آمد دانشگاه‌ها است، اما با این وجود توانستیم تعداد عقب ماندگی را از ۱۸ به ۵ ماه برسانیم. تصمیم گرفته شد که از کارانه کادر پرستاری هم مبالغی کم نشود و تمام کمال هزینه‌ها پرداخت شود. ما با مجلس و دیوان عدالت در حال پیگیری این موضوع هستیم و امیدواریم هر چه سریع‌تر رفع شود.

بیشتر بخوانید

میرزابیگی با خانواده شهید مدافع سلامت دیدار کرد بحث نظام پرداخت و تعرفه‌ها

میرزابیگی تصریح کرد: برخلاف آن چه که بیمارستان‌ها پذیرای بیماران زیادی بود همچنین  بیشترین حجم کاری را از کادر پرستاری می‌دیدیم، متوجه شدیم درآمد آن‌ها در قبال خدمات شایسته آنها کاهش پیدا کرده است.میزان زحمت و خدمتگذاری پرستاران نسبت به دستمزدشان بسیار کم است.این موضوع نشان می‌دهد نظام پرداخت در قبال زحمات کارکنان تطابق نداشته و برابر نیست. اگر قرار است تصمیمات و تغییراتی در نظام پرداخت گرفته شود، این اتفاق باید  فوری صورت بگیرد تا شاهد نارضایتی کادر پرستاری در این باره نباشیم.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا در ایران پرستاران فداکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۷۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار وضعیت فرهنگی ایران در پیمایش ارزش‌های جهانی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اصغری مدیر مرکز رصد فرهنگی گفت: جدیدترین گزارش مرکز رصد فرهنگی با عنوان «ایران در آینه شاخص‌های جهانی فرهنگ» با تکیه بر داده‌های پیمایشی بین‌المللی منتشر شد. در این گزارش وضعیت ایران در شاخص‌های مختلف فرهنگی از جمله ارزش‌های اجتماعی، هنجارها و کلیشه‌ها، خوشبختی و رفاه، سرمایه اجتماعی و اعتماد، ارزش‌های اقتصادی، تصور از فساد، مهاجرت، امنیت، دانش و فناوری، ارزش‌های مذهبی و اخلاقی و فرهنگ سیاسی مورد بررسی قرار گرفته است.

وی افزود: مرکز رصد تلاش نموده تا با نمره‌دهی به وضعیت ایران و جهان، بتواند تصویری مقایسه‌ای از تصور جهانی نسبت به وضعیت ارزش‌ها و نگرش‌های مردم ایران ارایه دهد. علیرغم نقدهای محتوایی و روش‌شناختی به پیمایش‌های جهانی، آشنایی با تصویر برساخته از ایران در این پیمایش‌ها نقش مهمی در سیاست‌گذاری با تکیه بر محیط‌شناسی پیرامونی دارد.

مدیر مرکز رصد ادامه داد: گفت: بر اساس این داده‌ها، ایران جزو ۱۰ کشور اول جهان با کمترین نگرانی نسبت به وقوع جنگ است و از سویی دیگر احساس امنیت در ایران کماکان در مقایسه با میانگین جهانی، وضعیت مطلوب‌تری دارد. داده‌های این گزارش علمی نشان می‌دهد که در ایران ارزش‌های اخلاقی نیز نسبت به وضعیت جهانی از جایگاه بالاتری برخوردار است و می‌توان جامعه ایران را در مقایسه با دیگر کشورها یک جامعه اخلاقی توصیف کرد.

اصغری گفت: داده‌های معتبر پیمایش جهامی نشان می‌دهد غیرقابل‌توجیه‌ترین رفتار نزد ایرانیان، دزدی، خودکشی، کتک‌زدن زن از طرف شوهر، گرفتن رشوه و همجنس‌گرایی است و مردم ایران بیش از میانگین جهانی نسبت به این بی‌اخلاقی‌ها موضع منفی دارند. مرکز رصد فرهنگی کشور تلاش می‌کند با گزارش‌های رصدی خود، تصویری روشن، دقیق و پژوهش‌پایه از داده‌های ملی، محلی و جهانی را در اختیار پژوهشگران و سیاست‌گذاران قرار دهد.

کد خبر 6093810 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • انتشار وضعیت فرهنگی ایران در پیمایش ارزش‌های جهانی