Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پرستاری وزیر بهداشت با بیان اینکه اکنون وضعیت خوبی از جهت تجهیزات حفاظتی در بیمارستان‌ها داریم، گفت: ۵ هزار نیروی پرستاری جذب شد و تلاش می‌کنیم ۳ هزار نیروی پرستاری دیگر هم جذب کنیم. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مریم حضرتی، معاون پرستاری وزیر بهداشت با اشاره به روز جهانی سلامت که به عنوان روز حمایت از پرستاران و ماما‌ها نام‌گذاری شده است، اظهار داشت: چند ماه پیش دبیر کل سازمان بهداشت جهانی نامه‌ای به روسای جمهور کل کشور‌های دنیا ارسال کرد و به دلیل نقش پرستاران در پوشش سلامت کاهش هزینه‌ها، کنترل و درمان بیماری‌ها از آن‌ها خواست سال جاری را به عنوان سال پرستاری و مامایی نام‌گذاری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اشاره به نقش پرستاران در افزایش سطح سلامت، پیشگیری از عوارض بیماری‌ها و درمان، خاطرنشان کرد: اکنون موضوع پرستار خانواده، پرستار مدرسه، پرستار توانبخشی و آموزشی نیز مطرح شده است.

معاون پرستاری وزیر بهداشت با اشاره به برنامه‌های وزارت بهداشت در روز جهانی سلامت، افزود: اکنون با جهانی شدن کرونا رو به رو هستیم و بیش از هر زمانی نقش مؤثر پرستاران آشکار شده و این افراد در کنار تیم‌های سلامت با این ویروس مبارزه می‌کنند.

حضرتی با اشاره به قدردانی رهبر انقلاب و مسؤولان نظام از جامعه پرستاری در روز‌های اخیر گفت: معاونت پرستاری در قالب همکاری ببینابخشی با بخش‌های مختلف وزارت بهداشت اقدامات موثری را قبل از اپیدمی کرونا در کشور انجام داد که شامل بازدید‌هایی از بیمارستان‌های استان‌ها و امکانات آن‌ها بود.

وی اضافه کرد: با توجه به شرایط روز‌های اخیر اقدامات موثری توسط معاونت درمان صورت گرفت؛ به شکلی که همه ویزیت‌های غیر اورژانسی و اختیاری مردم لغو شد؛ در نتیجه تعدادی از پرستاران این بخش‌ها نیز به موضوع درمان بیماران کرونا پیوستند.

معاون پرستاری وزیر بهداشت با بیان اینکه از نیرو‌های بازنشسته پرستاری، دانشجویان سال آخر کارشناسی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اساتید پرستاری برای کمک به درمان و ارائه مشاوره در خصوص کرونا دعوت شد، گفت: ۵ هزار نیروی پرستاری جذب شد و تلاش می‌کنیم ۳ هزار نیروی پرستاری دیگر را جذب کنیم.

حضرتی با اشاره به تأمین وسایل حفاظتی پرستاران در مراکز درمانی، ابراز داشت: خوشبختانه مردم و خیرین نیز برای تأمین این وسایل به میدان آمدند و با نظارت مدیران پرستاری بیمارستان‌ها و دانشگاه‌ها این موضوع مدیریت شده و کمبود احتمالی نیز به سرعت پیگیری می‌شود و اکنون وضعیت خوبی از جهت وسایل و تجهیزات حفاظتی در بیمارستان‌ها داریم.

وی با اشاره به مراکز مراقبت در خانه، یادآور شد: دستورالعملی تهیه شده که امیدواریم تصویب شود تا مردم بتوانند از این مراکز در نگهداری از بیماران کرونایی در منزل کمک گرفته و خدمات دریافت کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرستار بیمار سلامت بیماری معاون پرستاری وزیر بهداشت هزار نیروی پرستاری بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۳۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشوردر گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا در رابطه با مشکل کمبود پرستار اظهار کرد: اخیراً خبر‌هایی مبنی بر استخدام ۲۵ هزار نفر نیروی جدید در بدنه وزارت بهداشت منتشر شد که از این تعداد معمولاً ۴۰ تا ۵۰ درصد نیروی پرستارا است؛ یعنی چیزی حدود ۱۰ هزار نفر پرستار استخدام می‌شوند. با این حال استخدام نیرو نمی‌تواند مشکل کمبود پرستار را حل کند باید فکری اساسی برای بهبود شرایط و معیشت پرستاران شود.

وی ادامه داد: در مرحله اول باید وضعیت معیشت پرستاران را حل کرد که انگیزه کافی را برای ادامه کار در کشور داشته باشند؛ زیرا یکی از معضلات مهمی که اکنون با آن روبه روهستیم مهاجرت پرستاران است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: اگر بخواهیم مشکل پرستاری را حل کنیم باید بتوانیم سالانه حداقل ۱۵ هزار پرستار طی ده سال آینده جذب کنیم تا شرایط بدتر نشود. با این وجود اگر بخواهیم در یک شرایط مطلوب قرارگیریم باید این عدد افزایش یابد.

رحیمی به مشکلات پرستاران اشاره کرد و گفت: بزرگ‌ترین مشکل و دلیل مهاجرت پرستاران معیشت و امنیت شغلی است. اگر پرستاران در ایران شغل، امنیت شغلی و درآمدی خوب که از پس هزینه‌های زندگی برآیند داتشه باشند، قطعاً مهاجرت نمی‌کنند. بیشتر پرستارانی که از کشور خارج شده‌اند نیرو‌هایی بودند که موفق به استخدام نشدند. سن آنها افزایش یافته و به دنبال یک ثبات شغلی بودند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: حقوق پرستاران بسیار متفاوت است. پرستاران وزارت بهداشت میانگین ۱۴ تا ۱۵ میلیون تومان دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • تعداد پرستاران زن در ایران، ۷۵درصد بیش از پرستاران مرد است
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران